Головна » 2014 » Травень » 07

Вітаємо переможця!
4 травня  2014 р. на кафедрі неорганічної хімії ЛНУ імені Івана Франка наші учні, члени Львівської обласної Малої академії учнівської молоді, Шеремета Юрій (10-Б кл.) та Стоцький Василь (11-А), представляли свої стендові доповіді на ІІ-ому підсумковому етапі Львівсько-Люблінського конкурсу "Кристали та їхнє дослідження". У Конкурсі брали участь учні 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Львівської області (Україна) та Люблінського воєводства (Польща).

5 травня 2014 р. відбулося підведення підсумків та нагородження призерів та учасників конкурсу в актовій залі головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка. Кожен із учнів підсумкового етапу отримав іменний сертифікат учасника. А наш Василь Стоцький зайняв у цьому конкурсі ІІ місце та одержав імену премію Є. Глодашевського, кубок та диплом переможця.

Вітаємо Василя із перемогою та бажаємо у майбутньому ще більшого творчог ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: Bdzhilka | Дата: 07.05.2014 | Коментарі (0)

Обережно, ДТП на дорозі!

11 квітня 2014 року на базі Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму відбулись змагання серед команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху, організоване Управлінням ДАІ у Львівській області.

Цьогоріч за перемогу в обласному етапі конкурсу завзято боролися шістнадцять команд із різних куточків Львівщини. Команда "ДТП" СЗШ №96 представляла на КВН-ЮІР Сихівський район нашого міста. Складалася команда ЮІР Сихова виключно із дівчат, тому й розшифрування своїй назві придумали своєрідне: Д - дівчата, Т- тепер, П- патрулюють. Змагання проводилися з метою формування в учнів навичок безпечної поведінки на дорозі та залучення їх до пропагування цих навичок іншим у жартів ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: oleg-energy | Дата: 07.05.2014 | Коментарі (0)