Головна » 2019 » Листопад » 4 » Обрали нового президента школи!
14:53
Обрали нового президента школи!

Цього року вибори нового президента школи припали саме на Тиждень правових знань, тому школярі мали змогу ознайомитись із деякими правовими аспектами органу учнівського самоврядування: кандидати в президенти вчились складати всі необхідні документи, а учні 7 - 11 класів пройшли процедуру голосування - для учнів 7-х класів вона відбулась уперше 

Серед охочих обійняти посаду президента школи було троє кандидаток: Гульовата Наталія, Остапенко Марта (10-А) та Головіна Євгенія (10-Б). Всі кандидатки за час навчання в школі не мали за собою правопорушень, показали себе старанними ученицями та вже певним чином відзначились у роботі школи - хтось - як учасник учнівського самоврядування, хтось - за власною ініціативою.

23 жовтня відбулася агітаційна кампанія для учнів 7 - 8 класів, під час якої кандидатки розповідали про себе, про реальні задуми, які кожна прагне втілити у школі, а також слухачі могли поставити дівчатам запитання.

24 жовтня відбулись вибори. Після підрахунку голосів відбулися позачергові збори учнівського самоврядування, на яких виступив із мотиваційною промовою Назар Мишолівський і на яких було оголошено тепер уже президентку СЗШ №96 - Наталію Гульовату. 

Вітаємо Наталю із перемогою та бажаємо реалізувати всі свої задуми за час навчання у школі!

Переглядів: 231 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: