Головна » 2021 » Травень » 6 » Проєкт "ГовориТИ"
10:59
Проєкт "ГовориТИ"

23 березня учениці Злата Михайловська і Яна Максименко успішно запустили проєкт "ГовориТИ" для підлітків, які бажають обмінятися досвідом та поділитися власними історіями.

З того часу щовівторка о 18:00 дівчата проводили онлайн-зустрічі на різні теми: "Мої можливості", "Дружба", "Страхи". Також організаторки створили сторінку для спільноти в Інстаграмі, де анонсують події, публікують мотивувальні цитати або цікаву інформацію.

До зустрічей долучалися також гості, які розповідали про власний досвід у конкретній темі.

Так, до зустрічі "Хобі та захоплення" долучилася тренерка, вчителька, спортсменка СК "Кенсей" Марія Богач, яка розповіла свою історію захоплення спортом і те, що він дає, розповіла про дівчат та хлопців у спорті, про успіх та мотивацію. Після цієї зустрічі з'явилося бажання брати участь у марафонах та діяти.

На зустріч "Комунікація з батьками" прийшла Ірина Федик - соціальна працівниця, учасниця ГО "Епоха". Гостя невимушено розповіла про емоції підлітків, як їх приборкувати, а головне - підказала основні прийоми ефективної розмови: розповідати про свої емоції, чітко вказувати про свої наміри та уточнювати думки або наміри співрозмовника. Приємно, що такі корисні поради підлітки змогли отримати на цій зустрічі.

Також цікава розмова на тему "Ментальне здоров'я" відбулася із менеджеркою "Феміністичної майстерні" Славою Огороднік. Ментальне здоров'я - це психологічний стан людини, за яким варто слідкувати так само, як і за фізичним. Якщо тривожність, стреси переходять у депресію - варто звертатися по допомогу батьків, друзів або фахівців. Гостя розповіла про аспекти ментального здоров'я, а також надала контакти центрів підтримки.

Такі онлайн-зустрічі будуть тривати до кінця навчального року. Усі охочі підлітки можуть долучитися до них, бо найперше - це розвиток комунікативних навичок та соціальні зв'язки. Пишаємося нашими учнями та ученицями, які докладають зусилля і створюють такі прекрасні проєкти.

Переглядів: 109 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: