Головна » 2021 » Травень » 06

23 березня учениці Злата Михайловська і Яна Максименко успішно запустили проєкт "ГовориТИ" для підлітків, які бажають обмінятися досвідом та поділитися власними історіями.

З того часу щовівторка о 18:00 дівчата проводили онлайн-зустрічі на різні теми: "Мої можливості", "Дружба", "Страхи". Також організаторки створили сторінку для спільноти в Інстаграмі, де анонсують події, публікують мотивувальні цитати або цікаву інформацію.

До зустрічей долучалися також гості, які розповідали про власний досвід у конкретній темі.

Так, до зустрічі "Хобі та захоплення" долучилася тренерка, вчителька, спортсменка СК "Кенсей" ... Читати далі »

Переглядів: 108 | Додав: superman | Дата: 06.05.2021 | Коментарі (0)

28 квітня відбувся дебатний турнір в онлайн-форматі, присвячений 35 річниці Чорнобильської трагедії.

Тема дебатів була складна й суперечлива: "Дії влади невдовзі після аварії на ЧАЕС у контексті управління інформацією". Команди уряду захищали тезу про те, що керівництво вело оптимальну інформаційну політику. Опозиція, відповідно, цю тезу заперечувала.

Підняття таких питань спонукає вкотре переосмислити відомі всім, на перший погляд, факти та увімкнути свідомий підхід до сприйняття інформації.

Запрошеним суддею дебатів був випускник школи та учасник дебатних турнірів Олександр Хіблін, який ґрунтовно проаналізував виступи команд.

За результатами турніру, перемогла ... Читати далі »

Переглядів: 102 | Додав: superman | Дата: 06.05.2021 | Коментарі (0)

До Тижня безпеки дорожнього руху у 2-А та 3-Б класах відбулися навчально-пізнавальні уроки.

Так, для учнів 2-А класу провели урок на тему "Правила дорожнього руху: знай і завжди їх пам’ятай", на якому діти мали можливість поспілкуватися із Жовтим Добродієм - охоронцем безпеки школярів на дорозі. Жовтий Добродій розповів про правильну поведінку на дорозі та про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи. Дітям звернули увагу, що більшість нещасних випадків із пішоходами, пасажирами трапляється саме тоді, коли вони поспішають, хвилюються або бігають. Також у класі учні переглядали повчальний мультфільм "Правила дорожнього руху для дітей»

Учні 3-Б ... Читати далі »

Переглядів: 140 | Додав: superman | Дата: 06.05.2021 | Коментарі (0)