Головна » 2015 » Грудень » 29 » Районний семінар для опікунів євроклубів
11:16
Районний семінар для опікунів євроклубів

9 грудня у СЗШ №96 відбувся Районний семінар для опікунів євроклубів шкіл Сихівського району м. Львова.

Євроклуб – це організація, яка допомагає впроваджувати європейську освіту, діє на користь шкільного та місцевого суспільства. Євроклуб  - це англійська мова, плани, проекти, ігри, ініціативність та самоорганізація. Це вміння ефективно спілкуватись та орієнтуватись в сучасних методах комунікації. Це престиж для школи, міста та країни.

У нашій школі євроклуб "Європа.com.ua" функціонує з 2008 р. Першим його опікуном була Батько Н. М. З 2010 р. опікун євроклубу – Михайлик Г. В.

У яких тільки заходах не брали участь учасники євроклубу. Вони зроблять все. Композиція на шкільну виставку "Квітковий вернісаж" чи "Збережемо життя ялинці"? Легко! Змагання у КВК ЮІР?  Без проблем! Викликати фурор виступом "Скажемо "Ні!" всім пожежам на Землі"? Охоче! З усіх семінарів, фестивалів, форумів, проектів склався цілий калейдоскоп європодій: святковий захід в результаті співпраці євроклубів СЗШ №96 і СЗШ №37 ("Європа.com.ua" і "Ми – єврочемпіони"), міський фестиваль до Дня Європи в Україні "На шляху до ЄС", Районний форум шкільних євроклубів закладів освіти Сихівського району, Районний семінар для опікунів євроклубів шкіл Сихівського району… Кожен із заходів ставав подією для всієї школи, району, міста.

На Районному семінарі Галина Василівна повністю висвітлила прикмети, цілі, завдання євроклубу, користь, яку дає євроклуб, в доповіді "Шкільний євроклуб як форма реалізації європейської освіти у школі". Учасники "Європи.com.ua" продемонстрували практичні навички в організації позакласної діяльності, а саме тренінгів та майстер-класів.

Семінар закінчився успішно, з гарним настроєм та позитивними емоціями.

Переглядів: 402 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: