Головна » 2015 » Грудень » 23

Кожного року в четверту суботу листопада Україна вшановує пам'ять жертвам Голодомору. В ту суботу, о 16:00 проголошується хвилина мовчання, а ще запалюються свічки по домівках та установах.

Акція "Запали свічку" прийшла і в нашу школу, тільки не в суботу, а в п'ятницю, 27 листопада. Але, окрім неї, у школі відбулось ще кілька заходів.

У холі школи стояв стенд із "незабудками пам'яті" на мапі України, поруч - стіл, на якому хліб, вишитий рушник, колоски. Член шкільного учнівського самоврядування, Діана Стечишин, підготувала поширене інформативне радіо-повідомлення, яке прозвучало на 4 уроці: передумови, причини виникнення Голодомору, статистичні дані, розповіді очевидців, наслідки та стан східноукраїнського населення після 1932 - 1933 років. Хоч подібну інформацію повторюють з року в рік, вона все одно незмінно вражає кожного. Після ць ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: superman | Дата: 23.12.2015 | Коментарі (0)

25 листопада у СЗШ №96 відбувся турнір шкільної ліги з настільного тенісу «Мала ракетка». Організатори заходу - Спортивний клуб «НТ-10» та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. У заході взяли участь учні загальноосвітніх шкіл шести районів Львова.

Результат змагань потішив: наша команда отримала ІІ місце. Учасників нагородили грамотами, а керівнику, Джигіну В. Г., висловили подяку. Директору, Шостак Б. Є., оголосили подяку за створені умови при проведенні  районних спортивних ігор школярів з настільного тенісу.

Наступним етапом були вже обласні змагання з настільного тенісу, які відбулись 3  грудня в м. Львові на базі ДЮСШ № 1. Була сформована команда, що представляла Львів ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: superman | Дата: 23.12.2015 | Коментарі (0)

19 листопада учні нашої школи взяли участь в акції "Ні! - курінню", яку організував Учнівський парламент Сихівського району. 

Для втілення акції потрібно було небагато: цукерки (не шоколадні), невеликі коробки, волонтери. Коли все підготували - гайнули "в народ". Суть акції - міняти цукерку на цигарку: волонтери підходять до курців, розповідають про акцію "Ні!-курінню", курці віддають цигарку, волонтери їм натомість - цукерку. Ось такий-от захід. Реакція була різною: хтось охоче доєднувався, а хтось і критикував, мовляв, краще буде палити, і цукерок йому не треба. Учні-волонтери в такі моменти мали змогу оцінити рівень культури львів'ян та їхню готовність до змін - людині найважче починати з себе, чи не так? А курець продемонструє своєю відмовою від куріння готовність до змін чи не найкраще.

Акцію, звичайно, контролювали педагоги-організатори шкіл Сихівського району. Після збору "врожай" знищили, показав ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: superman | Дата: 23.12.2015 | Коментарі (0)