Головна » 2016 » Травень » 6 » Свято веселих та кмітливих
10:51
Свято веселих та кмітливих

1 квітня з нагоди Дня сміху в СЗШ №96 відбулося свято КВК, вперше після кількарічної перерви.

Учасниками КВК стали учні 7 - 8 класів. Утворилось три команди: "50 на 50" (7-А клас), "Дарківський козир" (7-Г клас) та "VIP-персони" (збірна 8-А та 8-Б класів). Були обов'язкові пункти в програмі виступу команд, за якими й оцінювали їх: гасло, представлення команди, сценки, пісні та фінальний номер. Також команди могли підготувати за бажанням відеоролик або танець. Зважали судді і на підтримку вболівальників, які з нагоди свята приготували спеціальні плакати.

КВК дало змогу дітям досхочу повеселитись: команди проявили креативність у постановці виступів, вони показали, проспівали, провіршували та проговорили безліч жартів. Наприклад, команда 7-А класу зафільмувала ревізію Ольги Фреймут (насправді Віки Пукало) у СЗШ №96 і, звичайно, вручила школі відзнаку. Команда 7-Г класу провела на сцені особливий урок захисту Вітчизни, а також показала сценку зі шкільного життя футболіста Андрія Шевченка. Збірна 8-их класів продемонструвала глядачам танець у піжамах-костюмах: так, на сцені танцювали симпатичні плюшеві пінгвін, свинка, собака та інші "тваринки".

Після виступів усіх команд ведучий (Ростислав Глинський) провів бліц-опитування: учасники мали дати на запитання оригінальні та смішні відповіді.

У результаті КВК, перше місце отримала команда "50 на 50" (7-А), друге місце - команда "VIP-персони" (8-мі класи), третє місце - команда "Дарківський козир" (7-Г). Всі учасники отримали солодкі призи та грамоти.

Переглядів: 334 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: