Головна » 2014 » Травень » 14 » Творчі зустрічі
12:18
Творчі зустрічі

У зв’язку зі складною ситуацією та нестабільністю в нашій державі організатори змушені були скасувати 8-ий Міжнародний дитячий Фестиваль «СЛОНіЯ», що мав відбутися у львівському Палаці Мистецтв. Через це ми мали можливість прийняти у себе в гостях сучасну львівську письменницю Ірину Хомин. 

13.05.2014 р. в актовому залі нашої школи відбулася творча зустріч 6-ти класників із дворазовою переможницею літературного конкурсу "Коронація слова" Іриною Хомин. Вона представляла дітям свою нову книжку із серії про життя відомих дітей "Ірина Хомин про Карла Гауса, Астрід Ліндгрен, Нікколо Паганіні, Каміллу Клодель, Ван Гога, Соломію Крушельницьку", яку в читацьких колах вже встигли охрестити дитячим буктрейлером. 

За допомогою своєї книги письменниця пропонує зануритися у світ дитинства видатних людей: німецького математика, астронома і фізика Карла Гауса, відомої шведської письменниці Астрід Ліндгрен, італійського скрипаля і композитора Нікколо Паганіні, французької скульпторки Камілли Клодель, нідерландського художника Вінсента Ван Гога та української співачки Соломії Крушельницької. Діти були приємно вражені зустріччю із Іриною. Пообіцяли обов'язково придбати собі презентовану книгу.

Переглядів: 407 | Додав: Bdzhilka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: