Головна » 2020 » Червень » 2 » Вітаємо колектив СЗШ №96 із завершенням навчального року!
12:46
Вітаємо колектив СЗШ №96 із завершенням навчального року!

Дорога шкільна родино!

У нас завершився складний і непередбачуваний навчальний рік, у якому, однак, було багато прекрасних речей: поїздки, екскурсії, майстер-класи, цікаві уроки, свята, нові форми роботи, а ще дружба, наставництво, взаємодопомога, радість і сум, конфлікти та зміцнення стосунків… Чого тільки не було! Ми все витримали, здобули чимало перемог, втілили безліч прекрасних планів! І все це ми пройшли разом!

Дорогі учні!
Ви впоралися із труднощами та викликами цього навчального року. Ви великі молодці! Бажаємо міцного здоров’я, натхнення, гарного настрою, здійснення усіх задумів та втілення мрій. Гарно відпочивайте та набирайтеся сил перед початком нового етапу навчання. Ми із нетерпінням та радістю чекатимемо на вас!

Шановні батьки!
Ви - наша опора. Ваша співпраця та допомога є надзвичайно важливими для школи. Висловлюємо безмежну подяку за допомогу в дистанційному навчанні, за ваше терпіння та підтримку. Бажаємо щоденно відчувати гордість за своїх дітей та радіти їхнім успіхам.

Шановні вчителі!
Ви знаходите ресурси, потрібні слова у найвідповідальніші моменти, проявляєте уважність та доброту до своїх учнів. Висловлюємо величезну подяку за вашу витримку, наполегливість та відданість своїй справі. Бажаємо духовного відновлення, здоров’я та сил у вашій нелегкій роботі.

Щиро вітаємо всіх із завершенням навчального року!

Адміністрація СЗШ №96

Переглядів: 187 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: