Головна » 2020 » Червень » 02

Дорога шкільна родино!

У нас завершився складний і непередбачуваний навчальний рік, у якому, однак, було багато прекрасних речей: поїздки, екскурсії, майстер-класи, цікаві уроки, свята, нові форми роботи, а ще дружба, наставництво, взаємодопомога, радість і сум, конфлікти та зміцнення стосунків… Чого тільки не було! Ми все витримали, здобули чимало перемог, втілили безліч прекрасних планів! І все це ми пройшли разом!

Дорогі учні!
Ви впоралися із труднощами та викликами цього навчального року. Ви великі молодці! Бажаємо міцного здоров’я, натхнення, гарного настрою, здійснення усіх задумів та втілення мрій. Гарно відпочивайте та набирайтеся сил перед початком нового етапу навч ... Читати далі »

Переглядів: 187 | Додав: superman | Дата: 02.06.2020 | Коментарі (0)

Прийшли такими маленькими, а йдете такими дорослими…

Активні, кмітливі, мудрі, красиві, добрі наші випускники. Шкода, що цього року ми не зможемо помилуватися вашим прощальним шкільним вальсом… Однак ви, ваша праця не минули даремно. Ви залишитесь у шкільних традиціях, святах, у свідомості молодших учнів, адже багато хто з вас вже став прикладом для наслідування, і, звичайно, у спогадах учителів.

Любі, минає дуже важлива пора вашого життя - дитинство. Це і сумно, бо ви вже не повернетеся до тієї найщасливішої та найбезтурботнішої пори, і водночас радісно, бо у вас виростають крила для нових дивовижних справ.

Зустрічайте кожен ранок із посмішкою і не втрачайте оптиміз ... Читати далі »

Переглядів: 197 | Додав: superman | Дата: 02.06.2020 | Коментарі (0)