Головна » 2021 » Січень » 28 » Заходи до Дня Соборності України
11:35
Заходи до Дня Соборності України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"В єдності - сила!" - під таким гаслом до Дня Соборності України щороку проводиться величезна кількість заходів по школах, містах, селах, для того щоб українці знову і знову згадували, наскільки важливо вибудовувати об'єднану, міцну націю і не ставати на одні й ті самі історичні граблі.

Так, у нашій школі вчителі історії Антонишин Г. М. і Прайс Л. Ф. провели виховні заходи: "Соборна Україна: від ідеї до життя" (11 клас), "Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг" (8-А).

Учні початкової школи доєдналися до міської акції "Що для мене Україна?" (3-А, кл. кер. Процько Н. Б.; 2-Б, кл. кер. Дем'янчук Н. В.). Діти на паперових долоньках писали, що для них означає Україна, і клеїли долоньки на карту України. Згодом цю карту передадуть Учнівському парламенту Сихова для подальших освітніх заходів.

Учнівське самоврядування школи долучилося до відеочеленджу "Злука очима дітей". Знімали інсценізацію підписання Акта Злуки. Завдяки командній роботі самоврядуванців вийшов гарний відеоролик.

Ідея співпраці, намагання йти назустріч один одному, дипломатично вирішувати протиріччя, яку тоді втілили очільники ЗУНР і УНР, актуальна й досі. Раді, що у нашій школі вчителі, учні, батьки через об'єднання зусиль йдуть вперед, розвивають спільноту і утверджують справжні людські цінності.

Переглядів: 95 | Додав: superman | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: