Головна » 2015 » Жовтень » 06

2 жовтня у СЗШ №96 була не костюмована вечірка. І не вистава. Це було святкування Дня працівників освіти у ретро-стилі.

Для початку учні школи вдягнулись за модою 50 – 60-х років ХХ століття. Вони заздалегідь приготували для вчителів власноруч зроблені подарунки та запрошення на святковий концерт. Вони зробили для вчителів почесний коридор і вітали їх прямо на вході у школу. А на перервах на коридорах лунала рок-н-рольна музика. Та це ще було не все.

О 14.10 розпочався святковий концерт. Марш для вчителів, пісні, танці, сценки, привітання від малечі – учні виступили на славу, чим неабияк потішили своїх вихователів.

Свято вийшло незабутнім. Креативу та наполегливості шкільному колективу не позичати.

 

Переглядів: 517 | Додав: superman | Дата: 06.10.2015 | Коментарі (0)

Вже рік, як у львівських школах проходять зустрічі священиків різних християнських конфесій із учнями 10-их класів та вчителями. Не винятком стала й наша 96-а школа. 23 вересня до нас завітав отець Тарас Карвацький. Розмовляв з учнями на тему: "Мобілізація духу – що це? Як цього досягти?"

Під час зустрічі обговорювали питання віри у часі війни, молитви, володіння особистими емоціями, патріотичності, співпереживання, прагнення миру та єдності у досягненні мети. Також отець Тарас розповідав, як звичайні школярі можуть допомагати тим, хто перебуває в зоні АТО.

Організаторами проекту виступили: Львівська міська рада, духовенство Львова, громадські організації та об`єднання. Про причину організації подібних лекцій Євген Бойко, керівник управління внутрішньої політики ЛМР, сказав: "У буремні часи сьогодення наше завдання – не залишити молодь наодинці із тими викликами, які постають перед нею, підтримати її також і духовно. Сьогодні у Львові маємо ... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: superman | Дата: 06.10.2015 | Коментарі (0)