Головна » 2015 » Жовтень » 19
10 жовтня учні нашої школи взяли участь у першому етапі ХХІІІ Всеукраїнського турніру юних хіміків. Яким Неоніла (11-Б) та Лаврушко Володимир (10-А) під керівництвом Василечко Л. П. (заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель хімії) з гідністю провели турнірні хімбої та відстояли честь нашої школи.
 
Організатори турніру: Львівська обласна Мала академія наук, секція хімії; Львівський національний університет імені Івана Франка, хімічний факультет.
Переглядів: 345 | Додав: superman | Дата: 19.10.2015 | Коментарі (0)

"Сурми звитяг" - щорічний фестиваль, який проводиться за участю дітей, учнівської та студентської молоді України та української діаспори. Фестиваль має на меті широко пропагувати серед дітей та юнацтва кращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування, вивчати пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії, а також сучасну українську молодіжну патріотичну пісню, що звучала під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах та Революції Гідності.

6 - 8 жовтня пройшли відбіркові тури Шістнадцятого дитячо-юнацького фестивалю мистецтв "Сурми звитяги", у якому взяла участь учениця 11-А класу нашої школи - Ірина Гридова. Пісенні композиції, які співала Ірина, відібрали для показу на обласно ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: superman | Дата: 19.10.2015 | Коментарі (0)

Заходи до Дня українського козацтва та Дня захисника України вийшли за межі нашої школи. Учнівський парламент Сихівського району з метою прилучити школярів до джерел національної історії та культури, а також сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді, організував флеш-моб, присвячений 73-ій річниці створення УПА та Дню захисника України.

Отож, учні шкіл Сихівського району, серед яких й учні нашої школи, 13 жовтня зібрались біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці у вишиванках та з вишитими рушниками на флеш-моб. Завдання флеш-мобу - учні разом складали слово "ВОЛЯ", а після цього співали патріотичних пісень (Гімн України, "Там, на горі на Маківці", "Вставай, мила моя" (Океан Ельзи), "Не стидайся,то твоя земля" (Скрябін)).
 
Незважаючи на ... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: superman | Дата: 19.10.2015 | Коментарі (0)

У вівторок, 13 жовтня, вчителі історії - Матулкін М. В. та Прайс Л. Ф. - провели учнівську конференцію "Україна через віки", присвячену Дню українського козацтва та Дню захисника України.

 
Учні 9-их класів (Лутчин Ігор, Шершун Михайло, Степаняк Ірина, Стоцька Анастасія) підготували доповіді та відео-презентації на теми: "Українське козацтво", "Конституція Пилипа Орлика", "Українські січові стрільці", "Українська повстанська армія".
 
Учні наголосили на важливих фактах історії, які стосуються того чи іншого національного утворення, а також на роль, яку вони зіграли в становленні України як держави.
 
Ірина Гридова, головна співачка нашої школи, виконала стрілецьку пісню "Ой, там у лузі", яка за змістом та настроєм доп ... Читати далі »
Переглядів: 441 | Додав: superman | Дата: 19.10.2015 | Коментарі (0)