Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Флеш-моб до Дня захисника України
10:12
Флеш-моб до Дня захисника України

Заходи до Дня українського козацтва та Дня захисника України вийшли за межі нашої школи. Учнівський парламент Сихівського району з метою прилучити школярів до джерел національної історії та культури, а також сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді, організував флеш-моб, присвячений 73-ій річниці створення УПА та Дню захисника України.

Отож, учні шкіл Сихівського району, серед яких й учні нашої школи, 13 жовтня зібрались біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці у вишиванках та з вишитими рушниками на флеш-моб. Завдання флеш-мобу - учні разом складали слово "ВОЛЯ", а після цього співали патріотичних пісень (Гімн України, "Там, на горі на Маківці", "Вставай, мила моя" (Океан Ельзи), "Не стидайся,то твоя земля" (Скрябін)).
 
Незважаючи на холод, на червоні носи, на те, що вишиванок з-під курток не було видно, загальна атмосфера була веселою та позитивною. 
 
До речі, учні нашої школи (дев'яти- та десятикласники, серед яких і новообраний президент УС - Ростислав Глинський) складали літеру "В".
 
За тиждень до цієї події, учні нашої школи (Оля Гаврилів - голова ради департаментів школи, Діана Семчишин - секретар УС) взяли участь у плетінні сітей для солдатів АТО, що також організовував Учнівський парламент Сихівського району).
Переглядів: 420 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: