Головна » 2015 » Жовтень » 19 » "Сурми звитяг"
12:50
"Сурми звитяг"
"Сурми звитяг" - щорічний фестиваль, який проводиться за участю дітей, учнівської та студентської молоді України та української діаспори. Фестиваль має на меті широко пропагувати серед дітей та юнацтва кращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування, вивчати пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії, а також сучасну українську молодіжну патріотичну пісню, що звучала під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах та Революції Гідності.

6 - 8 жовтня пройшли відбіркові тури Шістнадцятого дитячо-юнацького фестивалю мистецтв "Сурми звитяги", у якому взяла участь учениця 11-А класу нашої школи - Ірина Гридова. Пісенні композиції, які співала Ірина, відібрали для показу на обласному рівні фестивалю. А в неділю, 18 жовтня, вона співала на літературно-мистецькому святі для громади Сихівського району, під назвою "Назавжди у серці". На цьому концерті також проводився збір коштів для поранених солдатів АТО. Один з них - Володимир Струк - батько двох учнів нашої школи.

Так, фестиваль "Сурми звитяг" не лише відкриває юні таланти та береже пам'ять про минулих звитяжців України, а й бере участь у підтримці сучасних її героїв.
Переглядів: 459 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: