Головна » 2017 » Травень » 25 » Екозахід
15:15
Екозахід

Всесвітній день Землі нагадує людству про актуальні проблеми нашої планети: глобальне потепління, зникнення рідкісних видів рослин і тварин, незліченна кількість відходів, які отруюють все навколо тощо. Чорнобильська трагедія 1986 р. також стала наслідком недбалого ставлення до природних ресурсів.

Щоб усвідомити глобальні проблеми Землі та знайти шляхи їх вирішення, у нашій школі організували інтерактивний "екозахід" для учнів 6-х класів. Учні переглядали повчальні короткі відеоролики про те, як людина шкодить Землі, про "життя" пластикових пляшок, обговорювали, як сортувати відходи, що можна зробити з ними зробити, та як оберігати навколишній світ. Також відбувся конкурс на кращий костюм із вже непотрібних матеріалів: пластикових пакетів, стрічок, паперу тощо. Результат перевершив сподівання: у всіх костюми вийшли такими оригінальними, що віддавати першість комусь одному було б несправедливо, тому всіх учасників пригостили смаколиками.

Проводили захід учасники шкільного УС: Христина Бобко, Настя Николишин, Аня Струк та Вікторія Головецька (10-А клас).

Наприкінці заняття зробили підсумки та відразу ж на практиці показали своє відповідальне ставлення до навколишнього середовища: прибрали зал та організували акцію по збору неробочих батарейок, які згодом здадуть у пункт збору для утилізації.

Переглядів: 355 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: