Головна » 2017 » Травень » 25

Всесвітній день Землі нагадує людству про актуальні проблеми нашої планети: глобальне потепління, зникнення рідкісних видів рослин і тварин, незліченна кількість відходів, які отруюють все навколо тощо. Чорнобильська трагедія 1986 р. також стала наслідком недбалого ставлення до природних ресурсів.

Щоб усвідомити глобальні проблеми Землі та знайти шляхи їх вирішення, у нашій школі організували інтерактивний "екозахід" для учнів 6-х класів. Учні переглядали повчальні короткі відеоролики про те, як людина шкодить Землі, про "життя" пластикових пляшок, обговорювали, як сортувати відходи, що можна зробити з ними зробити, та як оберігати навколишній світ. Також відбувся конкурс на кращий костюм із вже непотрібних матеріалів: пластикових пакетів, стрічок, паперу тощо. Результат перевершив сподівання: у всіх костюми вийшли такими оригінальними, що віддавати ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: superman | Дата: 25.05.2017 | Коментарі (0)

26 квітня наша школа із сумом відзначала день, коли сталась Чорнобильська катастрофа. Учителі провели тематичні виховні бесіди, також учням нагадали події тих днів радіоповідомленням.

З цієї нагоди була організована виставка учнівських інсталяцій "Відлуння Чорнобиля", а також виставка-конкурс інформативних плакатів серед учнів 8 - 9 класів (І місце за найкращий плакат отримав 9-А клас).

Крім того, цього дня у школі провели показові уроки та тренування із цивільної оборони (відповідальні - Синенько Р. Г., Гриб М. М.)

Переглядів: 268 | Додав: superman | Дата: 25.05.2017 | Коментарі (0)