Головна » 2017 » Травень » 4 » Свято веселих та кмітливих 2017
13:49
Свято веселих та кмітливих 2017

З часу КВК-2016 наші учні не дармували, а виношували ідеї стосовно нового творчого поєдинку команд на КВК-2017. І от 29 березня нарешті відбувся цей поєдинок.

Переповнений актовий зал. Судді на місцях. Учителі та вболівальники. На сцені ведучі (Свінтальський В. та Камуть А.) представили команди та розпочали свято. 

Цього року участь у святі брали команди 8-А ("50 на 50"), 8-Г ("Гострі перці") та 7-Г ("НЛО") класів. Учасники презентували комічну програму в два етапи: І етап - самопредставлення та мініатюри, ІІ етап - випуск новин.  Між етапами для команд, за традицією, провели "розминку" - бліц-опитування, на якому відповіді мали бути якнайбільш оригінальними та кумедними.

Кожна команда виступила достойно, і кожна могла похвалитись якоюсь своєю родзинкою. Команда "НЛО", наприклад, представила цікаву пантоміму про вплив інтернету на наше життя, а також склала особливий прогноз погоди для колективу школи №96. Команда "50 на 50", як справжні ветерани КВК (бо брали участь вже не в одному такому заході), показали сильну програму, у якій найбільше запам'ятався випуск новин "Лариси Білобрисої", оригінальний танець та яскравий вихід. Команда "Гострі перці", яка, між іншим, складалась із самих хлопців, потішила глядачів простими, актуальними для багатьох сценками, як, наприклад, сценкою "Маршрутка", "Субсидія" тощо, а також підготували особливий репортаж "Про відкриття нового стадіону "Крива бурулька" в селі Калюжичі".

Судді довго сперечались щодо визначення переможців, та все ж оголосили такі результати поєдинку:

  • ІІІ місце - команда "НЛО" (7-Г клас);
  • ІІ місце - команда "50 на 50" (8-А клас);
  • І місце - команда "Гострі перці" (8-Г клас).

Учасники отримали дипломи та смаколики, а найголовніше - багато емоцій та вражень.

Переглядів: 391 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: