Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Гості з Академії сухопутних військ
13:33
Гості з Академії сухопутних військ

11 та 12 жовтня в СЗШ №96 завітали особливі гості: Андрій Добромиль та Владислав Фененко - військові, учасники АТО та курсанти Національної академії сухопутних військ. Вони провели "уроки мужності" для учнів 8 - 11 класів в Актовому залі школи.

Хлопці розповідали про те, що вони пережили, за чим спостерігали, що відчували в ході антитерористичної операції. Їхні розповіді були простими і не супроводжувались бурхливими емоціями, однак поведінка аудиторії показала, яке враження вони справили - діти сиділи мовчки й зосереджено і, здавалось, вслухались у кожне слово. 

"Було страшно? - Звичайно, було..." - відповідали хлопці з посмішкою. А глядачі пропускали відповідь крізь себе й намагались уявити, як воно все-таки десь там, на іншому боці країни.

Діти активно долучались до бесіди - ставили питання, висловлювали свою думку. Вікторія Савчишин (10-А) подарувала мужнім бійцям пісні, а Вікторія Дяченко (11-А) - вірш (може, недаремно то були саме Вікторії, хай це стане символічним для наших гостей, і їх супроводжуватимуть у житті лише перемоги). Вдячне слово виголосив Ігор Лутчин (10-Б).

У заході також брали участь учителі школи - Гриб Михайло Миколайович, Матулкін Микола Васильвич та Голубова Юлія Михайлівна. Микола Васильович був модератором заходів, Михайло Миколайович наголошував на важливості патріотичного виховання хлопців і дівчат, і його підтримав Андрій Добромиль (таким чином, на заході продемонстровано "єдність поколінь" - старшого й молодшого, об'єднаних спільною метою та ідеєю), Юлія Михайлівна подякувала бійцям за те, що обороняють нас і нашу державу, за те, що прийшли й поділились досвідом та думками, побажала мирного неба, що зараз для всіх українців є найактуальнішим.

Переглядів: 432 | Додав: superman | Теги: держава, бійці, учні, АТО, школа, вчителі, уроки мужності, СЗШ №96 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: