Головна » 2016 » Жовтень » 21

13 жовтня до Дня захисника України у СЗШ №96 класні керівники провели зі своїми вихованцями уроки мужності (1-ий розкладовий урок).

Класні керівники підійшли до поставленого завдання творчо: хтось демонстрував презентації та медіаматеріали, хтось проводив екскурс в історію, поєднуючи її з сьогоденням, у когось на уроці звучали вірші, а в когось були присутні й батьки - учасники АТО. Не залишились осторонь і малюки з початкової школи: наприклад, на уроці Процько Надії Богданівни діти обговорювали різні питання, співали гімн та грали патріотичні ігри.

Заступник директора з виховної роботи Голубова Ю. М. під час першого уроку провела радіолінійку, у якій нагадала, як виникло свято та з якою метою його відзначають. Після цього пролунав гімн та пройшла хвилина мовчання в пам'ять загиблих героїв.

Переглядів: 438 | Додав: superman | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)

11 та 12 жовтня в СЗШ №96 завітали особливі гості: Андрій Добромиль та Владислав Фененко - військові, учасники АТО та курсанти Національної академії сухопутних військ. Вони провели "уроки мужності" для учнів 8 - 11 класів в Актовому залі школи.

Хлопці розповідали про те, що вони пережили, за чим спостерігали, що відчували в ході антитерористичної операції. Їхні розповіді були простими і не супроводжувались бурхливими емоціями, однак поведінка аудиторії показала, яке враження вони справили - діти сиділи мовчки й зосереджено і, здавалось, вслухались у кожне слово. 

"Було страшно? - Звичайно, було..." - відповідали хлопці з посмішкою. А глядачі пропускали відповідь крізь себе й намагались уявити, як воно все-таки десь там, на іншому боці країни.

Діти активно долучались до бесіди - ставили питання, висловлювали св ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: superman | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)