Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Конкурс "Мій рідний край" 2016
11:09
Конкурс "Мій рідний край" 2016

16 вересня відбулась церемонія нагородження переможців Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді "Мій рідний край".

Як зазначено у протоколі, конкурсна комісія провела аналіз 177 прорецензованих наукових, дослідницьких, пошукових та творчих конкурсних робіт, які надійшли зі шкіл, вищих та середніх навчальних закладів, МАН, позашкільних установ. Роботи надійшли з 22 областей України, а також з Італії. Ґрунтовний аналіз конкурсних робіт підтверджує велику значущість конкурсу у вихованні національно-свідомої молоді, будівничих держави.

Ростислава Федак, голова конкурсної комісії та заступник голови Союзу українок України (Союз українок - організатор конкурсу) і "жінка сталевого гарту", як сказала наша учениця Вікторія Дяченко, висловила подяку конкурсантам та науковим керівникам за плідну працю. 

Учениця нашої 96-ої школи Софія Огурчак (11-А) стала "Перлиною конкурсу", а Вікторія Дяченко (11-А) здобула  ІІ місце. Науковий керівник дівчат - Бідник Наталя Степанівна. Вітаємо Софію та Вікторію та бажаємо їм нових звершень!

Переглядів: 377 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: