Головна » 2016 » Жовтень » 18 » "Кожен має право знати свої права"
11:40
"Кожен має право знати свої права"

27 вересня учні 8-А та 8-Г класів із класними керівниками Тростинською О. З. та Шереметою Т. В. відвідали виставку "Кожен має право знати свої права".

Всеукраїнський тур мандрівної освітньої виставки "Кожен має право знати свої права" організовано програмою USAID "Права людини в дії", яка впроваджується Українською Гельсінською спілкою з прав людини, в рамках Всеукраїнської освітньої програми "Розуміємо права людини". Екскурсія тривала в середньому до 60 хвилин, її особливістю було те, що гідами виступали діти 8 - 9 класів. Екскурсія передбачала розповідь та обговорення актуальних питань щодо прав людини.

Виставка була створена громадською організацією "МАRТ" за підтримки МФ "Відродження".

Проект "Cправедливе правосуддя" фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і працює в Україні з жовтня 2011 року. Проект розроблений з метою продовжити ініціативи, впроваджені проектом USAID "Україна: верховенство права" (UROL), який діяв з 2006 по 2011 рік.

Переглядів: 340 | Додав: superman | Теги: USAID, виставка, МАRТ, 8 класи, учні, Екскурсія, права, школа, СЗШ №96 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: