Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Освітяни і Голівуд: моменти
11:37
Освітяни і Голівуд: моменти

Це не освітяни СЗШ №96 приїхали в Голівуд, це Голівуд приїхав до освітян, а точніше, учні школи подбали про те, щоб відбулось "повне занурення" в голівудську атмосферу.

День працівників освіти у стилі "Hollywood. Marvel. Disney". Як вам таке? Одинадцятикласники підготували дивовижне свято! Запрошення стилізовані, червона доріжка при дверях і зустрічають усміхнені кіно- та мультгерої. На стінах - афіші, як у кінозалах, а на концерті - музична вставка "ХХ ст. FOX". Концерт вразив всіх глядачів: вони заливались реготом, втирали сльози і загалом дістали від дійства неабияке естетичне задоволення.

Учні втілили на сцені чимало оригінальних ідей. І це з мінімальною допомогою: самі сценарій доповнили, пісні придумали, репетиції проводили... На концерті були покази уроків у 96-ій школі й у школі для кіноперсонажів, церемонія нагородження вчителів, опис 7 типових ситуацій для вчителя, вітання віршовані й пісенні, під міні-гітару в тому числі... Родзинкою свята став номер "Про що думають учні та вчителі", в якому діти, застосувавши мінімальні навики роботи в Photoshop та використавши потрібне аудіодоповнення, продемонстрували глядачам чимало цікавих моментів.

Нагадуємо, цього року День працівників освіти країна святкувала 30 вересня.

Переглядів: 387 | Додав: superman | Теги: свято, освітяни, учні, кіноперсонажі, концерт, школа, вчителі, День працівників освіти, Голівуд, СЗШ №96 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: