Головна » 2020 » Листопад » 3 » Вибори президента школи 2020
17:37
Вибори президента школи 2020

З 12 по 16 жовтня проходила кампанія з виборів нового президента школи.

Претендентів було аж четверо: Гук Софія, Мельниченко Вікторія, Кравців Максим і Чунис Назар (10-А) - кожен із них відзначився участю у важливих для школи заходах, а ще кожен із них є прекрасною особистістю. Претенденти перед виборами провели невеличке знайомство із учнями, де розповідали про себе та свої плани.

Особливостю цьогорічної кампанії є те, що вона проходила онлайн у зв‘язку із карантинними обмеженнями, шляхом заповнення Google форми. Участь у голосуванні взяли учні 7-11 класів.

Такого напруженого голосування досі не було. Кандидати по черзі випереджали один одного буквально на кілька голосів майже упродовж усього голосування. Це хороший показник успішності як кандидатів, так і учнівського самоврядування у цілому.

І от о 12:00, 16 жовтня доступ до голосування було закрито. Переміг із зовсім невеликим відривом Чунис Назар, учень 10-А класу, учасник СК «Кенсей», призер численних спортивних турнірів, діяльний учасник учнівського самоврядування школи.

Разом із привітаннями новому президенту висловимо подяку тепер вже екс-президентці школи - Наталі Гульоватій. Попри карантин минулого навчального року, вона все ж показала себе активною учасницею шкільного життя: організувала для учнів лекції, вечори кіно, долучилася до організації свят і благодійних заходів, брала участь у міських проєктах, представляла нашу школу у Сихівському учнівському парламенті.

Наталя організувала учнівські збори, де виголосила невеличку промову, у якій розповіла про результати виборів і привітала Назара.

Сподіваємось, що новообраний президент буде не менш працьовитий і стане справжнім лідером для учнівського колективу школи.

Переглядів: 120 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: